Morera Fornituras, S.L.

 

 

MORERA FORNITURAS, S.L.

Nascuda de l'escissió de FORNIMETAL MORERA, a causa de l'incompliment per part del seu germà Miquel, del compromís adquirit anteriorment. Aquest pacte especificava que en arribar l'edat de jubilació de Miquel Morera Darbra, i tal com s'havia acordat, l'empresa hauria de seguir, gestionada per Francesc Morera Darbra, amb l'ajuda del seu fill gran, que després de diversos anys a l'empresa, seria l'encarregat de prendre el relleu arribat el moment.

 

A causa de la ruptura d'aquest acord, FORNIMETAL MORERA es va repartir entre els germans, i Francesc va decidir de crear MORERA FORNITURAS, SL. Per tal de dur a terme la seva decisió, va buscar una nova seu per a les seves oficines i magatzem, al barri de Sant Gervasi, a Barcelona, mentre construïa una nau de nova planta a la Palma de Cervelló, on s'ubicaria la nova fàbrica. Aquestes noves instal· lacions, dotades d'una infraestructra més avançada, van permetre actualitzar els processos productius incrementant el seu ritme de producció, facturació i seguretat.


Com sempre, centrat en el seu sentit de la justícia i honradesa, i en reconeixement al compromís mantingut amb els seus treballadors durant tants anys, aquests van decidir en la seva totalitat de participar en aquest nou projecte passant a formar part de la nova empresa.


Es creava així, l'estiu de 1985, MORERA FORNITURAS, SL, i en la seva constitució participaven tres socis: el mateix Francesc Morera Darbra i els seus dos fills barons Francesc i Llorenç, que serien els responsables de consolidar aquesta nova etapa.

 

 

 

 

 

 

 

Bisutex, Fira de Mostres de Madrid
Vitrina amb el logo de Morera Fornituras
Fábrica de Morera Fornituras, S.L.
Façana de la nova fábrica
Comparteix en